Η Γαλλία είπε «Οχι» στην ένταξη Σκοπίων και Αλβανίας στην ΕΕ – Κάτι που δεν τολμούσαμε να πει η Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Φρένο στις διαπραγματεύσεις για την ένταξη Σκοπίων  και Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έβαλε η Γαλλία σύμφωνα με το Bloomberg.

Η Γαλλία είχε κάνει γνωστές τις επιφυλάξεις της για τις δυο χώρες και την πρόοδο την οποία είχαν επιτύχει για την ένταξή τους στην Ευρωπαική Ένωση και δεν άλλαξε στάση, αν η Γερμανία προειδοποίησε πως αυτή η κίνηση μπορεί να αποσταθεροποιήσει τα Βαλκάνια.

Σταθερά αρνητική στάση, ειδικά για την Αλβανία κράτησε και η Ολλανδία και τις επιφυλάξεις τους διατηρούν και κάποιες σκανδιναβικές χώρες

Για την Αλβανία τίθενται θέματα εγκληματικότητας και διασύνδεσης της κυβέρνησης Ράμα με εγκληματικές οργανώσεις. Ανάλογοι είναι και οι προβληματισμοί για τα Σκόπια
.https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/812881_i-gallia-eipe-ohi-stin-entaxi-skopion-kai-alvanias-stin-ee

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι μόνο δεν θα τολμούσε να πει η Ελλάδα, αλλά κάνει το τελείως αντίθετο. Συνεχώς στηρίζει την Αλβανία (τα Σκόπια είναι άλλη περίπτωση) παραβλέποντας όχι μόνον ότι πρόκειται για ένα μαφιόζικο κράτος (αυτό το παραβλέπει και η ίδια η ΕΕ), αλλά ότι εξανδραποδίζει τον ελληνισμό τής Β. Ηπείρου. Βέβαια, κι αυτό το παραβλέπει η ΕΕ, αλλά αφού εμείς, οι υποτιθέμενοι άμεσα ενδιαφερόμενοι δεν βάζομε βέτο, γιατί να ενδιαφερθούν αυτοί. Η ΕΕ είναι ένας σκουπιδόλακκος πια, που μπάζει μέσα ό,τι να ‘ναι, αρκεί να νομίζει ότι μπορεί να το στύψει.

    Η δικαιολογία ότι το κάνει για να μην πέσουν στην επιρροή τής Ρωσίας, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Διότι, αν ισχύει αυτό για τα δύο Βαλκανικά κρατίδια, σίγουρα δεν μπορεί να ισχύσει και για την Τουρκία με τις πολλές ανομίες (κατάληψη 38% κράτους-μέλους της, τής ΚΔ, εισβολή στην ΑΟΖ του, casus belli προς άλλο κράτος-μέλος της, παραβιάσεις εθνικού και θαλασσίου εναερίου χώρου του κλπ., κλπ). Βέβαια, και πάλι η Ελλάδα και Κύπρος φταίνε που δεν κάνουν χρήση τού βέτο, αλλά εν πάση περιπτώσει, φαίνεται καθαρά τι πράγμα είναι το κλαμπ-στάβλος που λέγεται ΕΕ. Πρέπει να είναι κανείς στραβός ή ηλίθιος για να μην το βλέπει.

  2. Μηπως οσοι δεν θεωρουν οτι η Ευρωπαικη Ενωση ειναι κλαμπ-σταβλος ,πιστευουν στο μη χειρον βελτιστον και το προτιμουν , γιατι θελουν την φλουδα αυτη της γης ,που ειναι η Ελλαδα μας, να επιπλεει – οπως 3000 χρονια- σαν καρυδοτσουφλο στους αφρισμενους ωκεανους , αλλα να μεγαλουργει οταν λιγο ηρεμουν τα κυματα και εχει την τυχη να εχει πατριωτες ηγετες , που την υπεραγαπουν και oταν χρειασθει θυσιαζονται γιαυτην .
    Ανησυχουμε γιατι η πσρακμη που γενικευθηκε σε θεσμους , υπηρεσιες και λαο κρατησε πολυ και γιατι μας λειπει ο ηγετης , ενω περισσεψαν οι ψευτες και οι καλικαντζαροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα