Ερντογάν: «Πέταξα την επιστολή Τραμπ στα σκουπίδια!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΚΟΣΜΟΣ17|10|2019 | 11:09


Ο Ερντογάν με τα χέρια ψηλά απευθύνεται σε τουρκικό ακροατήριο / Φωτογραφία: AP Photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαξιωτική ήταν η απάντηση της Άγκυρας στην επιστολή Ντόναλντ Τραμπ προς τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του Ερντογάν, τις οποίες επικαλείται το CNN Turk, ο Πρόεδρος της Τουρκίας έλαβε όντως την επιστολή αυτή από τον Ντόναλντ Τραμπ στις 9 Οκτωβρίου. Και όπως σημειώνουν εμφατικά από την Άγκυρα, όπως την έλαβε, την πέταξε στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το περιβάλλον Ερντογάν και με βάση το ρεπορτάζ του τουρκικού μέσου, η καλύτερη απάντηση της Τουρκίας στον Ντόναλντ Τραμπ ήταν η επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης», στη Συρία, η οποία και ξεκίνησε την ίδια ημέρα που ελήφθη η επιστολή του Αμερικανού προέδρου.
Η απίστευτη επιστολή Τραμπ σε Ερντογάν
Η επιστολή που έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες και πραγματικά άφησε άφωνο τον πλανήτη. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια επιστολή που θα μείνει στην ιστορία για τους χαρακτηρισμούς που έχει απέναντι σε ηγέτη ενός άλλου κράτους, προτρέπει τον Ερντογάν να μην «είναι σκληρός», αλλά και «ανόητος» γιατί αν προκαλέσει σφαγή των Κούρδων, θα μείνει στην ιστορία ως ο «διάβολος»!

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, ας εργαστούμε για συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τη σφαγή χιλιάδων ανθρώπων και δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη ένα μικρό δείγμα σε σχέση με τον Πάστορα Μπράνσον. Έχω δουλέψει σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο, μπορείτε να κάνετε μία καλή συμφωνία. Η ιστορία θα σας κοιτάξει ευνοϊκά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Διαφορετικά θα σας βλέπει για πάντα ως διάβολος αν δεν γίνουν καλά τα πράγματα. Μην είσαι σκληρός άντρας. Μην είσαι ανόητος! Θα σας καλέσω αργότερα».

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/o-erntogan-petaxe-epistoli-tramp-skoypidia

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ σωστά έπραξε ο Σουλτάνος. Μοιάζει λες και το έχει γράψει crack deal από το Queens lmao.

    http://img18127.imagevenue.com/img.php?image=05973_bozo_trump_122_499lo.JPG

    Τι κλόουν είναι αυτός, να πούμε. Όλα τα αντι-συστεμικά ατομάκια που γούσταραν Trump στην Ελλάδα, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Θα φάτε καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα