Επικοινωνία Καλογήρου με Ντογιάκο -Του εξέφρασε τη συμπαράστασή του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, είχε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, σχετικά με την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο σπίτι του πρώτου, στην περιοχή του Βύρωνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης τού εξέφρασε  τη συμπαράστασή του και τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την εξέλιξη της πορείας των ερευνών.

«Η Δικαιοσύνη αλλά και η ελληνική κοινωνία δεν εκφοβίζονται από ενέργειες που στρέφονται κατά των θεσμών της Δημοκρατίας», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι όσον αφορά στην οργάνωση που βρίσκεται πίσω από την ενέργεια, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης, ούτε ο άγνωστος που τηλεφώνησε ανέφερε κάτι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η μεθοδολογία και η συνδεσμολογία έχουν ομοιότητες με αυτές που έχει χρησιμοποιήσει σε άλλες βόμβες στο παρελθόν η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Υπενθυμίζεται ότι τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν στις 4 τα ξημερώματα, σύμφωνα με τα οποία επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε 20′ στην οδό Αδραμυτίου 18, στον Βύρωνα. «Δεν είναι φάρσα», είπε ο άγνωστος που τηλεφώνησε.

Μιχάλης Καλογήρου/Φωτογραφία: SOOC

Πηγή:  iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν εκφοβιζεται η Δικαιοσυνη , αλλα απο τον φοβο της σφυριζει αδιαφορα γιατι αλλοιως θα ειχε τροπους ,η, αν δεν ειχε θα σχεδιαζε τροπους για να συλλαμβανει τους δραστες το συντομωτερρο δυνατο.
    Τωρα εχει πληγει ανεπανορθωτα το αλλοτε μονασδικο δικτυο πληροφοριων των Αστυνομικων Αρχων και της ΕΥΠ , αλλα τωρα παρακολουθουνται τα παντα απο ”κοριους” και τα κινητα τηλεφωνα .
    ”Σαρωνεται” ομως ποτε-ποτε το ”χταποδι” του λεκανοπεδιου Αττικης για να πιανει και μαριδες και αν πιανει τις μαζευει ,ή,τις ξαναπεταει στην θαλλασσα , γιατι ο λαος θελει μεγαλα ψαρια ενοψει μαλιστα των εκλογων, οπως τωρα που τα ξεπουλαει και ας ειναι μπαγιατικα ολα τα ”σκανδαλα”;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα