Επίσκεψη Παπαστεργίου στον Δήμο Αμφίπολης

16/2/19 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 179 εμφανίσεις

Ο επικεφαλής της Παράταξης Πράξεις Για τη Μακεδονία,Χρήστος Παπαστεργίου, μαζί με στελέχη της παράταξης( Κ.Βαλταδώρου, Δ.Πουλτουρτζιδης, Γ. Τρέντσιος) επισκέφθηκαν χθες 15/2/2019, τον Δήμο Αμφίπολης.

Συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κώστα Μελίτο,ο οποίος τους ενημέρωσε για τα κρίσιμα ζητήματα της περιοχής.
Εν συνεχεία ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο και συναντήθηκαν με φίλους του συνδυασμού.

Ο Χρηστος Παπαστεργίου σημείωσε ότι
«Είναι, δυστυχώς, ορατή η υποβάθμιση του ν. Σερρών και σε αυτό του το τμήμα. Ανεπαρκές και επικίνδυνο οδικό δίκτυο, ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, βαλτότοποι και ανεκμετάλλευτες καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Το λιμάνι της Αμφίπολης, αλλά ακόμη και παγκόσμιας εμβέλειας αρχαιολογικός χώρος δεν έχουν την αρμόζουσα προσοχή. Ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει στον λόφο Καστά. Τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί από το ΕΣΠΑ, δεν αξιοποιούνται και ο απειλών με μήνυση Περιφερειάρχης ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία. Και εδώ έργο ανύπαρκτο, επί της ουσίας.
Πηγές πλουτισμού, όπως ο εξειδικευμένος τουρισμός, για τον οποίο προσφέρεται η γεωφυσική ενότητα στα όρια των νομών Σερρών- Καβάλας-Δράμας, έργα πνοής όπως ο άξονας Ε61 κ.α. παραμένουν στα λόγια.
Οι πολίτες οφείλουν να αλλάξουν τη μοίρα τους.
Η Κεντρική Μακεδονία δεν αντέχει άλλη χαμένη ευκαιρία»

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/5/19 | (6 σχόλια)
    Με την ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία σε φαινόμενα βίας και καταστροφής δημόσιας περιουσίας ή προσβολής θεσμών, υπάρχουν τρείς, τουλάχιστον, σοβαροί κίνδυνοι: -Ο ένας είναι να αγανακτήσει η ελληνική κοινωνία και να ανεχθεί, αν δεν επιδιώξει, ένα αυταρχικό ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας