Εκατομμύρια πλήρωσε ο Σόρος για τα σχέδιά του στην Αλβανία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλβανικό δημοσίευμα επικαλείται  το  American Thinker σε αναφορά του σχετική με τη χρηματοδότηση του Τζορτζ Σόρος στην αμερικανική εξωτερική πολιτική και συγκεκριμένα το πως διόρισε  τον Ντόναλντ Λου ως πρέσβη των ΗΠΑ στα Τίρανα, που ήταν ο ‘φίλος-κολλητός’ του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Τζόρτζ Σόρος δαπάνησε εκατομμύρια, προκειμένου να ασκήσει την πολιτική του στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στην Αλβανία, όπου κατάφερε να αναδείξει ως πρέσβη των ΗΠΑ, τον άνθρωπό του,  Ντόναλντ Λου, να τον στείλει στην Αλβανία  και κατόπιν μεσολάβησε ώστε να μετατεθεί ως πρέσβης στην Κιργιζία.

Ο Αμερικανός συντάκτης Τζόε Σόφσταλ γράφει ότι το ‘Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας’ του Σόρος δαπάνησε μεγάλα ποσά για τον Ντόναλντ Λου και τον αμερικανό πρέσβη στην Ουγγαρία.

Από την 1η Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Σόρος δαπάνησε 10,37 εκατομμύρια δολάρια για τον διορισμό του Ντόναλντ Λου στην Κιργιζία και του Ντέιβιντ Μπ. Κορτνστάιν στην Ουγγαρία, την πατρίδα του Τζόρτζ Σόρος, σημειώνει η αλβανική ‘SYRI’  και παραθέτει το παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα