Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο αρχιμαφιόζος της οικογένειας Γκαμπίνο

14/3/19 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 82 εμφανίσεις

Μια από τις πιο «σκληρές» οικογένειες του αμερικανικού υποκόσμου

Ο αρχιμαφιόζος της οικογένειας Γκαμπίνο, Φρανκ Κάλι, δολοφονήθηκε ακριβώς έξω από το σπίτι του στο Στάτεν Άιλαντ, το βράδυ της Τετάρτης. Είναι μια από τις πιο αιματηρές δολοφονίες στην γκανγκστερική ιστορία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην New York Post, ο 53χρονος Φρανκ Κάλι, δέχτηκε 8 σφαίρες γύρω στις 9:20 μ.μ (τοπική ώρα) από άγνωστο άνδρα ο οποίος στην συνέχεια εξαφανίστηκε. Μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα βρίσκονταν η γυναίκα του και τα παιδιά του, αναφέρει η αστυνομία.

Ο Κάλι ήταν ο αρχηγός της οικογένειας Γκαμπίνο, μια από τις πιο «σκληρές» οικογένειες του αμερικανικού υποκόσμου. Στο παρελθόν, ηγέτες της συγκεκριμένης φαμίλιας, ήταν οι Κάρλο Γκαμπίνο και Τζον Γκότι.

EVENING STANDARD

Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost, η οικογένεια Γκαμπίνο, ήταν κάποτε μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες μαφιόζων στην Αμερική και ένα από τα πιο διαβόητα συνδικάτα εγκλημάτων. Την δεκαετία του 1980 όμως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τους κυνήγησε και οι αρχηγοί και των 5 οικογενειών βρέθηκαν να κατηγορούνται για εκβιασμούς και δολοφονίες.

Ο Κάλι είναι ο πρώτος αρχιμαφιόζος που δολοφονείται στην Ν. Υόρκη από το 1985 που ο Τζον Γκότι διέταξε την δολοφονία του τότε αρχηγού των Γκαμπίνο, Πολ Καστελάνο.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Στάτεν Άιλαντ, όπου ανακηρύχθηκε νεκρός.

Ερευνητές, καθώς και το FBI, διερευνούν τον λόγο της δολοφονίας, αν έγινε από μία από τις υπόλοιπες 4 οικογένειες μαφιόζων που επικρατούν στην περιοχή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

 

Πηγή: New York Post , HuffPost US

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/5/19 | (6 σχόλια)
    Με την ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία σε φαινόμενα βίας και καταστροφής δημόσιας περιουσίας ή προσβολής θεσμών, υπάρχουν τρείς, τουλάχιστον, σοβαροί κίνδυνοι: -Ο ένας είναι να αγανακτήσει η ελληνική κοινωνία και να ανεχθεί, αν δεν επιδιώξει, ένα αυταρχικό ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας