Δεν μασάνε σε επιθέσεις! Γι’αυτό τα στέλνουν στον Έβρο

24/3/20 | 0 | 0 | 365 εμφανίσεις

Δεν μασάνε σε επιθέσεις! Γι’αυτό τα στέλνουν στον Έβρο

Τι πρέπει να ξέρετε για τα καναδέζικα οχήματα που αναμένεται να φτάσουν στον Έβρο για την ενίσχυση της άμυνας

Με τεθωρακισμένα οχήματα Τyphoon GSS-300 αναμένεται να ενισχυθούν την Πέμπτη 26 Μαρτίου οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις στον Έβρο, στη μάχη που δίνεται για αναχαίτιση της επίθεσης υβριδικού πολέμου που δέχεται η Ελλάδα από την Τουρκία μέσω μεταναστευτικού.

Πρόκειται για οχήματα που είχαν εντοπιστεί στις 14 Μάιο του 2015 νότια της Κρήτης από το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή και τις ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, στο αμπάρι του φορτηγού πλοίου Μ/V “Tychy”. Το πλοίο” είχε αποπλεύσει από τον λιμένα “La Spezia” της Ιταλίας και είχε προορισμό το λιμένα “Κhalid” της Λιβύης, μέσω του λιμένα “Deringe” της Τουρκίας. Όπως ανέφεραν ρεπορτάζ, επεσαν στα χέρια του Λιμενικού Σώματος από «σπόντα», όταν κατασχέθηκαν από φορτηγό πλοίο που κατά παράβαση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ επιχείρησε να σπάσει το διεθνές εμπάργκο στη χώρα της Βόρειας Αφρικής και να τα παραδώσει στις δυνάμεις του Χαφτάρ.

Τα χαρακτηριστικά του τεθωρακισμένου το καθιστούν ως πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των ελληνικών δυνάμεων.

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά τους στο xtypes.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 


Το σχόλιο της ημέρας

    31/3/20 | (6 σχόλια)
    ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ   Επικίνδυνος ο πανικός αλλά επικίνδυνη και η νάρκη Όσο επικίνδυνος είναι ο πανικός μιας κοινωνίας, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και η νάρκη της. Δεν πρέπει να τρομοκρατηθούμε αναλύοντας την κρίση που βιώνουμε και τις επιπτώσεις της αλλά και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας