Για εθνοκάθαρση των Κούρδων της Συρίας ομιλεί ο Γκράχαμ: Έκκληση για βαριές κυρώσεις

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ απαντά στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Μάργκαρετ Μπρέναν στην εκπομπή “Face the Nation”. Φωτογραφία via CBS

OCTOBER 12, 2019

Βλέπουμε την εθνοκάθαρση στη Συρία από την Τουρκία, την καταστροφή ενός αξιόπιστου συμμάχου μας, των Κούρδων και την επανεμφάνιση των τζιχαντιστών του ISIS. Αυτό έγραψε στο twitter, ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, ο οποίος έκανε έκκληση για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία.

Πρόσθεσε: Αν και εκτιμώ ότι η κυβέρνηση προσφέρθηκε να κάνει κάτι, οι υπό όρους κυρώσεις δεν είναι κατάλληλες για την απειλή που αντιμετωπίζουμε. Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση του Ερντογάν και την προστασία των Κούρδων συμμάχων μας, η κυβέρνηση του κ. Τραμπ πρέπει να αναβαθμίσει το παιχνίδι της.

Οι υπό όρους κυρώσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα θα θεωρηθούν από την Τουρκία ως χλιαρή αντίδραση και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τον Ερντογάν. Η τουρκική κυβέρνηση πρέπει να ξέρει ότι το Κογκρέσο θα ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία – περνώντας τις ασυμβίβαστες κυρώσεις με δικομματικό τρόπο.

Πηγή: Για εθνοκάθαρση των Κούρδων της Συρίας ομιλεί ο Γκράχαμ: Έκκληση για βαριές κυρώσεις https://hellasjournal.com/2019/10/gia-ethnokatharsi-ton-koyrdon-tis-syrias-omilei-o-gkracham-ekklisi-gia-varies-kyroseis/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα