Γιαννιτσά: Άγρια επεισόδια – «Ανήλικοι» αλλοδαποί επιτέθηκαν κατά Ελλήνων μαθητών

13/1/20 | 0 | 0 | 141 εμφανίσεις

Παρά τη συνεχή βροχόπτωση, κάτοικοι των περιοχών Πέλλας, Ημαθίας και Θεσσαλονίκης προέβησαν σε  διαμαρτυρία, στον δρόμο Γιαννιτσών – Παραλίμνης, στη στροφή των εκκοκκιστηρίων Παυλίδη.

Η διαμαρτυρία έγινε για όσα συνέβησαν μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων μαθητών στα ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών, υπήρξε πρόκληση, αλλά και υβριστικές εκφράσεις από πλευράς αλλοδαπών μαθητών, με έναν ειδικά να απαντά με πολύ σκληρά λόγια, στα οποία γινόταν αναφορά για «μάνες» και «γονείς».

Υπήρξε συμπλοκή, τραυματισμοί και νοσοκομειακές περιθάλψεις, που δείχνουν ότι το επεισόδιο ήταν άγριο.

Στη διαμαρτυρία υπήρξαν πλακάτ με συνθήματα κατά των αλλοδαπών, ζητώντας την «ασφάλεια των παιδιών», εξαιτίας όσων έγιναν στις ως άνω αναφερόμενη σχολική μονάδα της πόλης των Γιαννιτσών.

Η συγκέντρωση που έγινε το μεσημέρι, ήταν υπό το διακριτικό βλέμμα της αστυνομίας. Οι διαμαρτυρόμενοι πήγαν σε ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το σημείο διαμαρτυρίας και το οποίο φιλοξενεί από “ανήλικα” έως και πάνω από 18 ετών ασυνόδευτα παιδιά και εφήβους.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/837198_epeisodia-metaxy-allodapon-kai-ellinon-mathiton-sta

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/20 | (0 σχόλια)
     euro2day.gr/Financial Times Του Andrew Edgecliffe-Johnson Η ατζέντα του Νταβός για έναν δίκαιο καπιταλισμό αγνοεί την έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά των εργαζομένων. Γιατί τα στελέχη πρέπει να «ακούνε» τους υπαλλήλους. Η σημασία της επένδυσης στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων. Δημοσιεύθηκε: 25 ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες