ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΙ.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι “έξι” πρόθυμοι να στηρίξουν τον Τσίπρα στη βουλή, αν ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, εξελέγησαν με τα κόμματά τους απο τα οποία αποστατούν. Η αποστασία είναι μια, πολιτικά, απεχθής πράξη που καταδικάστηκε σε όλη την εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας, όχι μόνο της ελληνικής.
Ο πολιτικός αποστάτης θεωρείται ότι προδίδει το λαό που τον ψήφισε με όσα του υποσχόταν διεκδικώντας την ψήφο του. Οι επίδοξοι αποστάτες δεν έχουν δικαίωμα να πράξουν τέτοια ατιμία..
Η ενέργεια απαξιώνεται ακόμη περισσότερο αφού είναι βέβαιο ότι γίνεται έναντι ανταμοιβής. Είτε πολιτικής είτε όποιας άλλης.
Ας έχουν υπόψη τους οι έξι ότι τα ονόματα τους θα γραφούν με γράμματα ανεξίτηλα στην ελληνική πολιτική ιστορία και θα υπαχθούν στην κατηγορία των επαχθών πράξεων σε κρίσιμη στιγμή της ελληνικής κοινωνίας.

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δε απεχθης αυτη πολιτικη σταση θα ειναι επαχθεστερη οχι μονο γιατι θα γινει στην κρισιμη στιγμη της Ελληνικης κοινωνιας, αλλα γιατι θα δωσει το δικαιωμα στον κ. Τσιπρα -χωρις νωπη λαικη εντολη με εκλογες -να φερει στην Βουλη για κυρωση την επαχθεστερη για τα Ελληνικα δικαια Συμφωνια με τα Σκοπια , μετα την οποιαν δεν θα υπαρξει επιστροφη , χωρις πολεμο.
    Φυσικα αποστασια , με την σημασια της λεξεως ,δεν αποτελει η ψηφος εμπιστοσυνης που θα δοθει απο τους βουλευτες των ΑνΕλ του κ. Καμμενου , ο οποιος θα δηλωσει -κατα πασαν πιθανοτητα- αυριο για να διασωθει ιστορικως και πολιτικως οτι, δεν στηριζει την κυβερνηση , επειδη οι βουλευτες του στηριζαν επι (4) χρονια τον κ. Τσιπρα και τον Συριζα και εμαθαν -κατα την αρχαια ρηση-να χωλαινουν, διοτι παροικησαν με τον χωλο.
    Αποστατες κατ’ακριβολογιαν θα ειναι οσοι βουλευτες – πλην των Αν.Ελ-, που εξελεγησαν με αλλα κομματα, τα οποια μεχρι τωρα δεν στηριζαν την συγκυβερνηση αυτη -την εμπιστευθουν τωρα .
    Το φαινομενο δεν ειναι πρωτοφανες στην Ελληνικη πολιτικη ιστορια , αλλα ειναι γνωστο οτι μετα το 1965 ακολουθησε πολιτικη ανωμαλια και πολιτικη ασταθεια , με καταληξη το Κυπριακο του 1974.
    Ποιος αποκλειει οτι μπορει να μεθοδευεται κατι αναλογο μεχρι να βρεθει-αν δεν βρεθηκε- και ο ”Ιωαννιδης”;;;.

  2. Συμφωνώ Παντελή και δεν δέχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ να βασισθεί σε τέτοιες λύσεις.
    Όμως δες τον Κατσίκη Θυμήσου τον Μητσοτάκη κτλ κτλ.
    Θεωρούνται οι δικοί μας άνθρωποι για κάθε λύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα