Ανακοινώνονται σήμερα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Ποια ονόματα ακούγονται για το Επικρατείας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τα ονόματα των 300 υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τα ”γαλάζια” ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η ΝΔ, όπως δήλωσε στην εκπομπή ”Εκλογές 2019” με τον Νίκο Χατζηνικολάου η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”ΕΘΝΟΣ”, στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μέσω των υποψηφίων του κόμματος να σηματοδοτήσει την ανανέωση και τη διεύρυνση.

Σημαντικές διεργασίες όμως γίνονται και για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί πριν τα τέλη της εβδομάδας.

Με τις έως τώρα ενδείξεις, ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος τοποθετείται στις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά και ο προεδρικός σύμβουλος και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Επίσης, για μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ακούγονται τα ονόματα της πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου αλλά και του επίτιμου αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκου.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο προερχόμενος από το Μητρώο Στελεχών Βασίλης Ανδρικόπουλος που είχε ανακοινωθεί ότι κατέρχεται ως υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών, ”μετακομίζει ” σε τιμητική, μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

enikos.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα