Ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση.

21/1/18 | 0 | 0 | 516 εμφανίσεις

1.-Τις φωτογραφίες αυτές τις τράβηξα απο τον εξώστη της TV-100. Απο το Βασιλικό Θέατρο ως αρκετά μετά το “Μακεδονία Παλλάς” υπήρχε αδιαχώρητο. Μπροστά στο Λευκό Πύργο ο κόσμος ήταν αραιός. Απο το Λευκό Πύργο ως το Λιμάνι και μετά τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο η παρουσία ήταν αξιόλογη. Ευνόητο ο αριθμός συμμετοχής να ποικίλει, αναλόγως του εκτιμητή. Οι παλιοί εκτιμητές συγκεντρώσεων δεν υπάρχουν πιά. οι οργανωτές ακούστηκε απο τα μεγάφωνα να λένε πως υπήρχε 500.000 κόσμου. Φίλος, τους προσδιόριζε στις 150.000. Ότι και να πει κανείς ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση, απο αυτές που η Θεσσαλονίκη είχε χρόνια να γνωρίσει. Απο πλευράς οργάνωσης οι αδυναμίες ήσαν πολλές αλλά, ίσως, η αίσθηση του κόσμου ότι η προσπάθεια δεν είναι καπελωμένη να βοήθησε στην προσέλευση. Τα υπόλοιπα στο σχόλιο που θα γράψω για το pontos-news.

2.-Όταν συγκεντρώνονται εκατό, και πλέον, χιλιάδες άνθρωποι και ζητούν κάτι και εσύ ως Μέσο Ενημέρωσης το αγνοείς, δεν είσαι ούτε Μέσο Ενημέρωσης ούτε δημοσιογράφος. Το τι είσαι ψάξτο μόνο σου. Πάντως, δεν αξίζεις να σε συντηρούν. Γιατί άλλος ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκες.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    24/1/20 | (0 σχόλια)
    Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ* Το οικόπεδο 8 της κυπριακής ΑΟΖ, όπου δραστηριοποιείται τις τελευταίες ημέρες το «Γιαβούζ». Με την εμπειρία και τις γνώσεις μου στην έρευνα υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και στην κυπριακή ΑΟΖ, συνυπέγραψα το προχθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες